Smartlog v3 » Danmark » Dårlige minder med Julepapir og juleklip
Opret egen blog | Næste blog »

Danmark

Gode sider fra Danmark

Dårlige minder med Julepapir og juleklip

15. Nov 2011 11:20, atak

De dårligste minder jeg har om julen er suverænt julepapir skarpt efterfulgt af juleklip. Jeg er nemlig ufattelig dårlig til at klippe da jeg som barn var venstrehåndet og alt hvad jeg fik i hånden var højrehåndssakse.

Det er praktisk talt umuligt at klippe med en saks til højrehåndede, og jeg fik op til flere gange verbale tæsk af mine lærere. Derfor undgik jeg i mange år at have noget som helt at gøre med julepapir . Der var simpelthen for mange dårlige minder.

Jeg er defor stadigvæk ufattelig dårlig til at pakke gaver ind, og jeg har op til flere gange set piger der ikke kan være meget ældre end 10 år pakke pænere ind end mig. Ikke særlig tilfredsstillende.

Jeg har derfor i år sat mig for at pakke mine julegaver flot ind i julepapir for første gang i mit liv. Jeg har surfet lidt rundt på youtube, og kan se at der er op til flere instruktionsvideoer. Forhåbentlig kan jeg let og elegant lære af dem.

Kommentarer

 1. Coach Outlet Store Online
  8. Dec 2011 09:37
  1

  This is a very good idea! Just want to say thank you for the information, you have to share Coach Outlet Store Online
  . Just continue to write such a position. I will be your faithful reader. Thank you again.

 2. Coach Outlet Online
  15. Dec 2011 13:05
  2

  har we’ll rock you cden med det orginale cast stående et eller andet sted i min samling, hvis du får behov for at gå og synge med.

 3. Coach Outlet Online
  1. Mar 2012 02:42
  3

  Coach Outlet Online maybe a good handbag store, that I see women carrying in every city that I visit.

 4. Beats By dr.dre
  2. Aug 2012 09:43
  4

  Monster PX200 stengt mikro-dynamisk struktur design, impedans på 32 ohm Kabellengde er 1,4 meter. Et annet headset lås kan plasseres i åpen og lukket posisjon med en egen iført bomull for ekstra komfort.

Tags

Seneste