Smartlog v3 » Danmark » En militær T shirt - Gamle minder i nyt lys
Opret egen blog | Næste blog »

Danmark

Gode sider fra Danmark

En militær T shirt - Gamle minder i nyt lys

14. Sep 2011 09:21, atak

Forleden dag besluttede jeg mig for at nu skulle der ryddes op på loftet. Det er jo ellers en beslutning jeg har taget mange gange før, men jeg er aldrig rigtig nået længere end til stakken af gamle Anders And blade. Men denne gang skulle det være. Jeg tog hurtigt den sjove and og gemte ham i bunden af en flyttekasse, og så gik det løs. Jeg fandt mange sjove ting, men det mærkeligste var dog en gammel militær T shirt.
For jeg havde virkelig ingen idé om hvor den kom fra. Jeg har aldrig selv gået i den slags, og den så også ret autentisk ud, som om at det var en militær T shirt som rent faktisk var blevet brugt i militæret. Men det blev mysteriet jo ikke mindre af, så jeg greb fat i min mand og spurgte ham om han kendte noget til det.
Nej, det gjorde han bestem ikke eller... Jo forresten, han havde da vist gået med den på et tidspunkt, hvilket ikke kan have været for nyligt, for han er sgu blevet for tyk. Han kunne dog ikke huske hvor han havde fået den fra. Så nu står jeg tilbage med en gammel militær T shirt som jeg ikke aner hvor kommer fra.

Kommentarer

 1. Coach Outlet Store Online
  8. Dec 2011 09:55
  1

  This is a very good idea! Just want to say thank you for the information, you have to share Coach Outlet Store Online
  . Just continue to write such a position. I will be your faithful reader. Thank you again.

 2. Coach Outlet Online
  15. Dec 2011 13:06
  2

  har we’ll rock you cden med det orginale cast stående et eller andet sted i min samling, hvis du får behov for at gå og synge med.

 3. Coach outlet online
  14. Feb 2012 09:56
  3

  har we’ll rock you cden med det orginale cast stående et eller andet sted i min samling, hvis du får behov for at gå og synge med.

 4. Coach Outlet Online
  1. Mar 2012 02:39
  4

  Coach Outlet Online maybe a good handbag store, that I see women carrying in every city that I visit.

Tags

Seneste