Smartlog v3 » Danmark » Jeg elsker at vinde inde på Ballet Bingo
Opret egen blog | Næste blog »

Danmark

Gode sider fra Danmark

Jeg elsker at vinde inde på Ballet Bingo

4. Feb 2011 15:46, atak

Er der noget bedre end at vinde penge? Jeg elsker det i hvert fald siden at jeg begyndte at spille inde på Ballet Bingo. Det kan være et helt rush, og så har man pludslig overskud af kræfter til resten af dagen.
Jeg spiller dog ikke så tit inde på Ballet Bingo. Jeg har simphelthen rigeligt at rive i, men et par aftner om ugen bliver det da til, men jeg ville ønske at jeg kunne afsætte mere tid til det. Især nu hvor jeg vinder oftere og oftere.
Eller sagt på en anden måde, jeg kigger efter hvor man kan vinde jackpots og lignede ting og prøver at vinde dem. Chancen er godt og vel den samme, men gevisten er noget mere intressant når man vinder.
Det fede ved at vinde er at man lige pludslig har endnu flere penge at spille for inde på Ballet Bingo. Jeg burde nok sætte lidt penge af fra mine gevinster, men det handler for mig mere om at vinde end at stue penge sammen.

 

Kommentarer

 1. Coach Outlet Online
  15. Dec 2011 13:01
  1

  har we’ll rock you cden med det orginale cast stående et eller andet sted i min samling, hvis du får behov for at gå og synge med.

 2. Coach Outlet Online
  1. Mar 2012 02:34
  2

  Coach Outlet Online maybe a good handbag store, that I see women carrying in every city that I visit.

Tags

Seneste