Smartlog v3 » Danmark » Jeg mangler tips og gode ideer til indretning af bolig!
Opret egen blog | Næste blog »

Danmark

Gode sider fra Danmark

Jeg mangler tips og gode ideer til indretning af bolig!

9. Feb 2011 13:05, atak

Som overskriften afslører, så mangler jeg tips og gode ideer til indretning af bolig og jeg er ved at være lidt desperat. Jeg har snart set på de samme gamle, kedelige møbler alt for længe, og det er altså på tide, at der kommer til at ske noget nyt.
Jeg har kigget en masse gamle og nye boligmagasiner igennem her på det sidste, men jeg synes, at mange af de produkter, de skriver om er alt for dyre for mit budget, så jeg savner nogle ideer for folk som mig, som har godt af at spare lidt penge, også når det gælder boligindretningen.
Jeg har søgt lidt på nettet på sætningen indretning af bolig, og jeg har da fundet nogle få hjemmesider, som kunne give mig nogle gode ideer til hvordan jeg kunne lave om på indretningen i mit hjem. Nogle af dem gav sågar sparetips og sådan noget.

Jeg vil lige kigge videre på nettet, om jeg kan få nogle flere gode ideer. Måske kender du en hjemmeside, der giver gode tips til indretning af bolig og rum... Jeg skal bare lige finde en stilart, som ville passe godt til mig.

Kommentarer

 1. Dorte
  26. Jun 2011 06:32
  1

  Måske kan du finde din stil på in-home.dk

 2. Stickrostyle
  23. Oct 2011 22:44
  2

  Hej. Håber du får lyst til at kigge forbi min blog med nye billeder hver dag . Mange tips og ideer til boligindretningen:) Mvh Boligstylist Mikala Råe

 3. Coach Outlet Store Online
  8. Dec 2011 10:29
  3

  This is a very good idea! Just want to say thank you for the information, you have to share Coach Outlet Store Online
  . Just continue to write such a position. I will be your faithful reader. Thank you again.

 4. Coach Outlet Online
  15. Dec 2011 13:08
  4

  har we’ll rock you cden med det orginale cast stående et eller andet sted i min samling, hvis du får behov for at gå og synge med.

 5. Coach outlet online
  14. Feb 2012 09:56
  5

  har we’ll rock you cden med det orginale cast stående et eller andet sted i min samling, hvis du får behov for at gå og synge med.

 6. Coach Outlet Online
  1. Mar 2012 02:35
  6

  Coach Outlet Online maybe a good handbag store, that I see women carrying in every city that I visit.

Tags

Relaterede

Seneste