Smartlog v3 » Danmark » Online Bingo er for alle
Opret egen blog | Næste blog »

Danmark

Gode sider fra Danmark

Online Bingo er for alle

14. Dec 2010 10:39, atak

Jeg har altid nydt at spille brætspil med familien, men altid undgået de hårdere former for hazard. Det virkede som sådan en hård og brutal verden, som jeg i hvert fald ikke havde lyst til at være en del af. Men så prøvede jeg online Bingo.
 
Her kan alle være med økonomisk da man selv bestemmer hvor meget at man vil spille for. Man er ikke længere en slave af skrabelodder og andet i kiosker som nemt kan koste 30-40 kroner pr lod. De penge kan jeg få til at række noget længere ved at spille online bingo .
 
Så behøver jeg heller ikke at trave til og fra min lokale kiosk i regn og sne, blot for at købe en lod eller to. Det hele kan klares hjemmefra, og lige præcis når jeg har tid og lyst. Derudover er vinderchancerne større da de fleste online bingo sites ikke er underlagt dansk lovgivning da de er bosat udenfor Danmark.
 
Det der gjorde at jeg startede med at spille online Bingo var, at en ven tippede mig om, at langt de fleste rent faktisk har velkomstgaver i form at startpenge til nye medlemmer. Så kan man lige prøve om det er noget for en.

Kommentarer

 1. Coach Outlet Store Online
  8. Dec 2011 10:12
  1

  This is a very good idea! Just want to say thank you for the information, you have to share Coach Outlet Store Online
  . Just continue to write such a position. I will be your faithful reader. Thank you again.

 2. Coach Outlet Online
  15. Dec 2011 13:00
  2

  har we’ll rock you cden med det orginale cast stående et eller andet sted i min samling, hvis du får behov for at gå og synge med.

Tags

Relaterede

Seneste