Smartlog v3 » Danmark » Skal man skifte til billige LED spots og spare penge?
Opret egen blog | Næste blog »

Danmark

Gode sider fra Danmark

Skal man skifte til billige LED spots og spare penge?

24. Feb 2012 23:09, atak

Det er sjovt at se, at selvom man tror, man har indrettet sit hjem med god belysning, så kan man pludselig se, at det slet ikke er tilfældet. Jeg er altid gået udenom alt med billige LED spots, da jeg havde en ide om, at lyset var alt for koldt. Det var lige indtil, jeg så, hvor flot et lys det egentlig kan give.

Forleden var jeg forbi en veninde, som lige havde indrettet sin stue, og her havde hun fået flere lamper, der skulle bruge LED spots, hvilket er billigere end man tror. Hun havde erfaret, at man sagtens kunne finde den rette belysning med billige LED spots , hvilket kunne spare hende for en hel del strøm.

Min veninde har en ret stor lejlighed, hvor hun har flere mindre kunstværker og skulpturer stående, der kræver den helt rette lyssætning, for at komme rigtig til udtryk.

NU overvejer så også, om jeg ikke skal skifte nogle af mine lamper ud med LED spots, da de både er billige at købe og i anvendelse, hvilket ville være godt for min el-regning. Det koster selvfølgelig lidt at skifte mine lamper, men i det lange løb vil det være alle pengene værd, er jeg sikker på.  

Kommentarer

 1. Led belysning
  27. Feb 2012 08:59
  1

  Hej
  Vi jobbar med Led belysning för butiker och andra större lokaler, och då är fördelarna med led belysning många och man räknar hem den något högre initiala investeringen snabbt på lägre energikostnader. T.ex: http://www.artikelparadis.se/varfor-valja-led-spotlights-istallet-for-vanliga-spotlights-som-butiksbelysning/

  mvh
  karl

 2. Coach Outlet Online
  1. Mar 2012 02:37
  2

  Coach Outlet Online maybe a good handbag store, that I see women carrying in every city that I visit.

Tags

Relaterede

Seneste